Adverteren op BIJNA MAMA betekent uw doelgroep bereiken. Net als bij het plaatsen van uw berichten hebben we ook als het gaat om adverteren gekozen voor een no-nonsense aanpak.

Targetted advertising, keyworded ads, run off site?

Nope. We vertonen uw banner. Want daar zijn we goed in.

Natuurlijk zijn we er ook graag voor u als u eens heel erg intensief campagne wilt voeren. Maar juist door sec te kiezen voor het vertonen van banners op basis van kliks, impressies of dagen kunnen we u meer reclame leveren voor elke euro die u uitgeeft.

We bieden drie formaten aan waarmee u kunt adverteren.

Banner 300 x 250
Deze banner verschijnt op mobiele apparaten bovenaan de pagina en na elke derde aanbieding. Op de normale schermbreedtes van tablets, laptops en desktops verschijnt deze banner in elke sidebar van elke advertentie en pagina.

Banner 728 x 90
Deze banner verschijnt op apparaten met een schermbreedte boven de 600 pixels bovenaan de pagina en na elke derde aanbieding.

Banner 600 x 200
Deze banner verschijnt onder elk bericht op deze website. Het is het enige formaat banner dat op mobiele apparaten volledig responsive wordt vertoond. Zeer mooi formaat om de wat meer opvallende campagnes mee te voeren.

Mobiel
Op apparaten met een schermbreedte beneden de 600 pixels vertonen we geen banners in het formaat 728 x 90, maar vervangen we deze door een banner 300 x 250. Beneden de genoemde breedte verandert een 728 x 90 in een te plat en laag formaat ten gevolge van het schalen van de afbeelding. Dat zou de inzet van een 728 x 90 op mobiele apparaten zo goed als zinloos maken, omdat daarmee het effect van een banner volkomen verloren laat gaan.

Wilt u met een 728 x 90 adverteren en ook op mobiele apparaten vindbaar zijn dan adviseren wij u om tevens een 300 x 250 in te zetten.

Tarieven 2017

Tijdelijk zetten wij uw banner een vol jaar lang online voor slechts 99 euro exclusief de BTW. Dat is dus slechts 27 eurocent per dag!

Doen? Email ons uw banner en wij zetten deze direct online.

Ongeacht welk formaat banner u kiest zijn de tarieven:

€ 10,00 per 1.000 vertoningen
€ 80,00 per 1.000 kliks, of
€ 365,00 per jaar.*

Bij een plaatsing op basis van het jaartarief zijn er geen beperkingen aan het aantal vertoningen van of kliks op uw banner. De genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. De hier genoemde tarieven kunnen worden gewijzigd.

Betalingen
Vooruit betalen? Nonsens. Na opdracht en na plaatsing van uw banner sturen wij u de factuur met het verzoek deze binnen dertig dagen netto te voldoen.

LET OP: de eerste opdracht van elke nieuwe relatie dient wél per vooruitbetaling te worden voldaan. Voorts geldt dat bij vervolgopdrachten tot het plaatsen van advertenties bij orders boven de € 5.000,00 netto te allen tijde pas tot plaatsing daarvan zal worden overgegaan na goedkeuring door onze kredietverzekeraar.

Minimum opdracht
Voor elke te plaatsen campagne geldt een minimum orderbedrag per te plaatsen banner van 250 euro exclusief de BTW.

Zelf managen?
Niets is zo vervelend als een campagne willen aanpassen en u heeft iemand nodig die er nu net even niet is. Tijdens weekeinden bijvoorbeeld. Daarom zorgen wij er voor dat u uw campagnes zelf 24/7 kunt aanpassen, pauzeren, stopzetten, intensiveren, banners kunt wisselen et cetera.

Bannertypes
We plaatsen geen flash-banners. We plaatsen wel banners in .jpg, .png en .gif, en desgewenst voor klanten met wie we al langer een relatie onderhouden ook html-banners.

Banner plaatsen?
Stuur ons uw banner in het juiste formaat met de gewenste URL. Na ontvangst van uw banner zetten wij uw banner online en sturen wij u de informatie die u nodig heeft om uw banner te kunnen beheren.

Intensief campagne voeren?
Ons advies: plaats een banner in elk beschikbaar formaat. Dan komt u al zeer, zeer vaak in beeld bij elke bezoeker. Maar mocht dat nog niet genoeg zijn informeer dan eens naar de mogelijkheid om nog dominanter in beeld te komen.

Klachten
Hoe wij uw klacht afhandelen? Niet. Geen tijd voor en geen zin in ook. U waarschijnlijk ook niet. Het heeft namelijk ook geen zin om een klacht in behandeling te nemen. Wij gaan er van uit dat u ondernemer bent, en net als wij op zoek bent naar succes. Dus als u klaagt gaan we er van uit dat u daar een goede reden voor heeft. Dus bent u niet tevreden over het resultaat van uw reclame op onze website? Dan zetten we de campagne zonder verdere vragen nogmaals online. Dat scheelt u en ons een heleboel tijd. Immers: aan een tevreden klant hebben we meer.

Goede doelen
Charitatieve instellingen en inzamelingsacties bieden we de gelegenheid om kostenloos een campagne zonder beperking op het aantal vertoningen of kliks online te plaatsen met een maximum campagneduur van 30 dagen. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op.

Tot slot
Wij behouden ons het recht voor de debiteurenportefeuille geheel of gedeeltelijk te vervreemden of te cederen. Acceptatie van dit recht door de adverteerder maakt integraal deel uit van elke tussen ons en enige adverteerder gesloten of te sluiten overeenkomst.

Advertentie plaatsen?
Neem dan nu even contact met ons op.

*: Als u een banner voor een jaar online zet kunt u tot 24 berichten per jaar gratis aanleveren waarvan wij voor u de redactionele verwerking doen. Meer informatie kunt u hier vinden.